Despre Noi

Firma noastră a fost fondată în 2010, având ca principală activitate tractările auto. Pe parcursul anilor, am crescut și am modernizat flota noastră auto, ajungând astăzi să avem peste 3 ansambluri specializate pentru transportul auto.

Suntem pregătiți să vă oferim servicii de calitate și să răspundem nevoilor dumneavoastră. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Prin muncă și seriozitate, am reușit să ne menținem printre cei mai importanți transportatori din țară, avem peste 10 de ani de experiență în domeniu. Seriozitatea este una dintre principalele noastre caracteristici.

Oferim servicii pentru a satisface nevoile clienților noștri, atât din România, cât și din străinătate, în scopul de a deveni un partener de încredere pentru colaborări viitoare.

Misiunea noastră de a oferi cea mai simplă, convenabilă și eficientă metodă pentru a satisface cerințele clienților noștri se reflectă în fiecare pas al procesului nostru de lucru. Începând cu prima discuție cu clientul, ne asigurăm că înțelegem nevoile sale și că putem oferi cele mai bune opțiuni pentru a le satisface.

Pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii, ne-am înconjurat de o echipă de profesioniști dedicați, care se străduiesc să ofere cele mai bune rezultate. De asemenea, ne-am asigurat că avem echipamente și tehnologii moderne la dispoziție pentru a ne asigura că putem oferi servicii de calitate în timp util.

Relațiile bune cu companiile colaboratoare reprezintă un capital serios pentru noi și un plus de valoare pentru clienții noștri. Prin colaborarea cu alte companii, putem oferi servicii suplimentare, cum ar fi depozitarea și închirierea de vehicule de tractare, care pot fi de ajutor pentru clienții noștri.

Ne străduim să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, oferind servicii de calitate la prețuri competitive. Suntem mândri de munca noastră și suntem dedicați să răspundem nevoilor clienților noștri în cele mai bune condiții posibile.